Metin2 - Mindenben segítek.

Metin2 segítség

A Metin2Mester egy magyar privát szerver!

1 szervere van 4 CH-val! Vannak benne új 30as fegyverek, 80as fegyverek, és 82es fegyverek! A 30as fegyvereket a Főork ládából lehet nyitni, a 82eseket a kaszás ládából. Vannak benne új szörnyek, új npc-k, és map1en sosincs kariberagadás mert ott nem lehet használni lovat!

Be vannak rakva az Öreg Királyi Vértek: 75ös szinttől használhatóak, 700at védenek, és +5000 TP-t adnak! Ezek 25k sé-be kerülnek! A sima, 50es king vértek (amikkel itt lehet kereskedni is) 18k sé-be kerülnek, de lehet őket kapni 400-600 milláért is!

Alapból nem kapsz itt semennyi sé-t, hanem ingyen sé szerzési lehetőség van! Kiteszel egy linket és ahányan rákattintanak, annyiszor 200 sé-t szerzel (1 katt = 200 sé). Persze pénzért is lehet rendelni.

És én ígyis nagyon keveset mondtam :D

 

 

Amennyiben regisztrálnál rá: ITT teheted meg!!! Várunk mindenkit!!!

 

FELHÍVOM MINDENKI FIGYELMÉT, HOGY EGY IP CÍMRŐL CSAK EGYETLEN EGYSZER REGISZTRÁLJATOK!!!!!

 

ÚJ HÍR:

A mai napon 7 új fegyver vált elérhetővé a játékban! Ezek névszerint:
Kisértet Keresztíj, Nap Kard, Holdikertőr, Hibiszkusz harang, Sárkány legyező, Hold kard, Halalos penge. Ezeket a NagyJégboszorkány ládájából lehet nyitni, amely boss megtalálható a Jég barlang első szintjének legvégén, vagy akár item shopból is megvásárolható eme tárgy!

Account megőrzés szempontjából fontosak a következők:

Minden játékos figyelmébe!
A névregisztrációkkal kapcsolatban: NE REGISZTRÁLJATOK: GM,SGM,SA,GA elő, vagy utótagokkal karaktereket! Minden olyan account amelyikhez ilyen nevű karaktert regisztráltok, BANNOLVA lesz, a főkarakter szintjétől, befizetéseitől függetlenül, mivel ezeket a karaktereket egymás átverésére használjátok!

Sajnos mostanában elszaporodtak a karakter feltörések, aminek az oka hogy felelőtlenül kiadjátok más playereknek ,hamis GM-eknek a jelszavatokat! NE TEGYÉTEK!
[GM],[SGM],[GA], [SA] SOHA NEM KÉR FELHASZNÁLÓ NEVET ÉS JELSZÓT TŐLETEK!!!! HA MÉGIS KÉR VALAKI TŐLETEK AZ CSALÓ ÉS JELENTSÉTEK KÉPFELTÖLTÉSSEL..... és küldjétek el a fotó linkjét a support@metin2mester.hu ra!

Ismétlődő csalás hogy azt ígérik megduplázzák a fegyveretek, de csak a földre dobatják ki veletek és el is futnak vele!

LEGYETEK ÓVATOSAK! NE HAGYJÁTOK MAGATOKAT MEGTÉVESZTENI!


Írta: [GA]PROTEUS - 2010-07-03 16:10:53

_________________________________________________________

Mindenkit kérek, hogy a saját érdekében ne dőljön be az újabb csalási kisérletnek! Egy új oldalon yang hack-et és minden mást kínálgatnak nektek, viszont nincs mögötte semmi, a céljuk csupán a belépési kódjaitok, rajtárkód megszerzése! NE DŐLJETEK BE! AZ ÍGY ELVESZTETT TÁRGYAKAT SENKI NEM ADJA VISSZA NEKTEK! Oldal címet direkt nem írok, mert tuti rákattingatnátok....

Írta: [GA]PROTEUS - 2010-07-17 00:04:18 

_________________________________________________________

Mindenkit kérek, hogy a saját érdekében ne dőljön be az újabb csalási kisérletnek! Egy új oldalon yang hack-et, másikon SÉ-t hirdetnek 150 Ft-ért és minden mást kínálgatnak nektek, viszont nincs mögötte semmi, a céljuk csupán a belépési kódjaitok, raktárkód megszerzése! NE DŐLJETEK BE! AZ ÍGY ELVESZTETT TÁRGYAKAT SENKI NEM ADJA VISSZA NEKTEK! A Metin2Mestert más weboldalon keresztül nem lehet elérni, tehát hiába ígérnek fűt-fát, nem fogtok SÉ-t kapni, ÁTVERÉS AZ EGÉSZ! Ne írjátok be felhasználóneveteket és jelszavatokat más oldalra! Azonnal feltörnek titeket!!! 

Írta: [GA]PROTEUS - 2010-08-24 00:23:56

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 2
Tegnapi: 47
Heti: 141
Havi: 834
Össz.: 597 174

Látogatottság növelés
Oldal: Metin2Mester
Metin2 - Mindenben segítek. - © 2008 - 2018 - metin-helpsite.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: metin-helpsite.hupont.hu - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »